Acupunctuur in Venray met Faesen Fysiototaal

In het Westen hebben we een wetenschappelijke medische aanpak. Op veel gebieden (zoals chirurgie, geneesmiddelen) werkt dat goed. Toch hebben tal van patiënten het gevoel dat de behandeling zich beperkt tot het bestrijden van de symptomen. De medische denkbeelden van toen en nu blijken steeds weer en steeds meer op elkaar te lijken. De verschillende wetenschappelijke onderzoeken door de jaren heen hebben meermaals de werking van acupunctuur bewezen en geprezen.

De genezende en preventieve werking van acupunctuur

Zelf zie ik de klacht niet als een fenomeen op zichzelf, maar als het resultaat van het verleden. Met de acupunctuurbehandelingen streef ik ernaar om de sterke kanten van de westerse werkwijze en acupunctuur elkaar te laten aanvullen.


De acupunctuur wordt al vele duizenden jaren ingezet om ziekten te genezen en (pijn)klachten te verlichten. Bovendien zijn er ziekten mee te voorkomen.

Acupunctuur vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijndrempel en vergroot de levenslust. Mogelijk het meest indrukwekkend van de acupunctuur is de sterke pijndemping.

Vraag informatie aan