Uw manuele therapeut bij Venray behandelt beheerst

Veel voorkomende klachten die ik als manueel therapeut behandel zijn hoofd- en nekpijn die gepaard kunnen gaan met het slecht kunnen bewegen van de wervelkolom; nek- en schouderklachten die uitstralen tot in de armen; klachten hoog in de rug met rib- en borstpijn; artrose van de heup; lage rugklachten, eventueel met uitstralende pijn naar de benen; bepaalde vormen van duizeligheid die opgewekt wordt door het bewegen van de nek en kaakklachten eventueel gecombineerd met nekklachten.

Verschillende behandelingen bij verschillende problemen

Als manueel therapeut heb ik me gespecialiseerd in het onderzoek en de behandeling van patiënten met klachten van de wervelkolom en de gewrichten in armen en benen.


In het algemeen is manuele therapie geschikt voor klachten die behalve met pijn, gepaard kunnen gaan met het slechter bewegen van een of meer gewrichten. Zelf werk ik vanwege mijn specifieke kennis en vaardigheden vooral aan klachten aan de wervelkolom en daarmee samenhangende structuren zoals o.a. zenuwweefsel (Neuro Dynamics).

Kinetic control

Bij te grote beweeglijkheid in de gewrichten leer ik met specifieke trainingsadviezen (Kinetic Control) de patiënt zijn gewrichten door middel van spieren weer te beheersen met de juiste volgorde van aanspannen en bewegen.

Fysiotherapie op maat in Venray

De therapieën die ik toepas hebben de toets van het wetenschappelijk onderzoek doorstaan en zijn bewezen effectief (EBP).

Neem contact op

Faesen Fysiototaal


 Stationsweg 11   
5802 AA Venray 


KVK:
60903090

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag 08:00 - 20:30

Dinsdag 08:00 - 20:30

Woensdag 08:00 - 18:00

Donderdag 08:00 - 20:30

Vrijdag 08:00 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 11:00

Zoekt u acupunctuur of fysiotherapie in Venray? Kom naar Faesen Fysiototaal.