Uw sportfysio in Venray helpt bij blessures en preventie

De sportfysiotherapie speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Als sportfysiotherapeut heb ik te maken met mensen die niet alleen weer aan het werk willen, maar ook graag sporten op hun eigen niveau.

Liesblessures, kuitblessures en andere blessures verhelpen

Hoe werkt de therapie?


De meeste klachten waarmee men naar de sportfysiotherapeut gaat, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar richt zich ook op de totale bewegingsketen met een goede stabiliteit en controle over de bewegingsketen.

De kennis die ik heb opgedaan in de verschillende opleidingen zorgt voor een uitgebreide diagnose, inzet van verschillende therapieën en een optimaal resultaat. Voor iedereen streef ik naar een praktisch en functioneel oefenprogramma voor thuis.

Neem contact op

Preventie van nieuwe blessures

Bij de preventie van blessures in de sport, gaat het erom dat u uw lichaam niet overbelast. Maar u wilt ook niet te rustig aan doen, want dan bereikt u uw doel niet. Daarom is het belangrijk dat u de sterke en de zwakke punten van uw lichaam goed leert kennen. Op die manier leert u uzelf te ondersteunen waar nodig, terwijl u uw kracht beter leert gebruiken. Faesen Fysiototaal onderzoekt samen met u de capaciteiten van uw lichaam. Zo leert u de risico’s beperken terwijl u geheel in uw kracht staat.

Starten met sportfysiotherapie