Bekijk de werking van de organen met elektroacupunctuur

De gezondheid van de verschillende organen en weefsels is door middel van elektroacupunctuur in beeld te brengen. Er worden verschillende acupunctuurpunten doorgemeten. Deze methode is bedacht door Dr. Voll. Faesen Fysiototaal voert deze methode voor u uit als aanvulling op de gangbare diagnostiek.

Bio-resonantie

Met de Electro - Acupunctuur is er een mogelijkheid om een beeld te krijgen van hoe goed de verschillende organen en systemen werken. Daarbij wordt er gebruikgemaakt van de acupunctuurpunten die worden gemeten. De klassieke manier volgens de T.C.M. om een diagnose te stellen is nogal gecompliceerd en voor de patiënt niet altijd duidelijk. De meeting volgens Dr. Voll geeft meteen een duidelijk inzicht in de functie van het orgaan of systeem en de mogelijkheid een bijpassend middel (zoals vitamines of homeopathisch) te vinden om de klachten te verlichten of op te heffen. Deze zogeheten bio-resonantie methode is een mogelijkheid om stoorvelden te vinden en de oorzaak ervan te herkennen en heel gericht aan te pakken. Het wordt dan ook vaak door mij ingezet om een uitgebreide diagnose te stellen.

Controle van effectiviteit

Daarnaast is het mogelijk om met de toegepaste kinesiologie de behandeling te optimaliseren en te controleren op effectiviteit. Tevens geeft het een beter inzicht in het ontstaan van de klachten.

Zo kan ik met de kennis uit de verschillende opleidingen een duidelijk beeld vormen over klachten die mogelijk een mechanische oorsprong hebben, of chemisch, emotioneel of elektromagnetisch.

Stel uw vraag